Dolar 32,7525
%-0.25
Euro 35,0851
%-0.54
Altın 2.450,330
%-0.3
Bist-100 10.648,00
%-0.31

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP BayraklI’da gövde gösterisi: 7'nci SKM açıldı

CHP BayraklI’da gövde gösterisi: 7'nci SKM açıldı

CHP Bayraklı İlçe Başkanlığı 7. İlçe Seçim Koordinasyon Merkezi'ni Manavkuyu'da açtı. CHP PM üyesi ve İzmir Milletvekili Dr. Aytun Çıray, CHP Bayraklı İlçe Başkanı Cemalettin Alper ve Bayraklı Belediye Başkanı CHP’Li Hasan Karabağ’ın iktidar mesajı verirken, hedeflerinde AK Parti vardı. CHP Bayraklı’da gövde gösterisi

  • Ege Postası
  • 14.05.2015 - 11:14
EGE POSTASI - CHP Bayraklı  İlçe Başkanlığı  7. İlçe Seçim Koordinasyon Merkezi'ni Manavkuyu'da açtı. Açılış törenine İzmir Milletvekili ve PM üyesi Aytun Çıray, İzmir Milletvekili Mustafa Moroğlu, Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, CHP Bayraklı İlçe Başkanı Cemallettin Alper, İl ddplin kurulu Başkanı Birol Soylu, İl Başkan Yardımcıları ve partililer katıldı. Konuşmacıların hedefinde iktidar partisi vardı.
Açılış töreninde konuşan CHP Bayraklı İlçe Başkanı Cemalettin Alper, “ 2009’dan beri yerel  iktidarda olduğumuz Bayraklı'da yerel iktidar evlerimizden bir tanesini daha açıyoruz bu yerel iktidar evlerimizin şu ana kadar 7 tanesini açtık. Türkiye’nin CHP’ye ihtiyacı var. Yerel hizmetler çok önemlidir.  Burada Belediye Başkanımız sayın Hasan Karabağ’ın yaptığı hizmetleri ve projeleri sizler ve bizler Bayraklı halkına iyi anlatabilirsek ve iyi sunabilirsek... Bayraklı ’da birinci parti olmamız kaçınılmazdır. Cumhuriyet Halk Partisi 2009’dan beri Bayraklı ‘da belediyemizin yaptığı başarılı çalışmalar sayesinde ikinci defa iktidar olmuştur. İnanıyorum ki yine bu seçimlerde partimizi birinci Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nu ise Başbakan yapacağız" dedi.



ALPER: ÇIRAY ÖRNEK ALINMALI
CHP İzmir Milletvekili Aytun Çıray'a teşekkür eden Alper şunları söyledi;  "Yine aynı şekilde çok sevdiğim saydığım her telefonumuzda yanımızda olan bize her zaman dönüş yapan her noktada yardımını esirgemeyen sevdiğim değer verdiğim Milletvekilimiz Dr. Aytun Çıray’a huzurunuzda Bayraklı ilçe örgütü olarak teşekkür ediyorum. Gerek İzmir’in sorunlarını gerek Bayraklı'nın sorunlarını Meclis'te her zaman dile getirmiş ve takipçisi olmuştur. Aytun Çıray’ı herkesin örnek almasını diliyorum. Bütün milletvekillerimiz ve Türkiye’nin örnek alabileceği milletvekili o. Sözlerimi fazla uzatmadan belediye başkanımıza örgüte yaptığı katkılarından dolayı örgütüm adına Bayraklı adına kendisine teşekkür ediyorum.”



“SİZİNLE GURUR DUYUYORUZ”
 İlçe Başkanı Alper’den sonra söz alan Bayraklı Belediye Başkan Hasan Karabağ ise şunları söyledi;
 "Biz bizeyiz böyle görünüyor tablo ama 7 tane çalışma bölümünün burada açılması önemli bir gösterge 'Manavkuyu seçim ofisi neden burada açıldı' diye soranlara söylüyorum seçimlerde yüzde 80’in üzerinde hangi yerlerde oy aldık. Manavkuyu, Mansuroğlu bu bölgenin insanı gerçekten Belediye seçimlerinde CHP’ye göstermiş olduğu olduğu teveccüh ile her şeyi hak ediyor Cumhuriyete sahip çıkmaları, Atatürkçü duruşları ve her zaman laik düzeni savuyor olmaları sebebiyle biz Manavkuyu halkını kendimizden sayıyoruz ve onların her birinin buna Osmangazi’yi de dahil edebiliriz her birisinin bir belediye başkanlığı kadar bir milletvekilliği kadar ve diğer görevlerdeki siyasiler kadar  bilinçli ve yurtsever olduğunu biliyoruz sizinle gurur duyuyoruz.
 
 
“İKTİDAR DEĞİŞMEK ZORUNDA”
2011 seçimlerinde 4.500 oy gerideydik. Sonra yerel seçimlerde bu açığı kapattık 13.000 öne geçtik bu seçimde de aldığımız bilgilere göre sahada çalışanların bize getirdiği bilgilere göre önde çıkacağız ben bir anket yaptırdım bir firmaya ne dedi arkadaş aldığınız sinyaller nasıl geliyor sokakta çalışanlar, kadınlarımız bu seçimde Bayraklı ’da CHP 1. Parti olarak çıkacaktır. Ve Türkiye’de bir şey daha olacaktır iktidar değişmek zorundadır değiştirmemiz gerekiyor değişmesini istemeyenler var değişirse bu ülkeyi terk edeceğini düşünenler var.
 
“CUMHURİYETİ YIKMAK İSTEYENLER”
Biz onlar bu ülkeyi terk etmeden sandıkta yakalayalım arkadaşlar "Dolayısıyla sandığa ’da gömelim, CHP’yi iktidar yapalım Genel Başkanımızı başbakan yapalım Atatürk’ün ve arkadaşlarının ruhunu şad edelim. Atatürk’ün kurduğu cumhuriyete yıkamak isteyen  veya bunun için çaba gösterenlere bu seçimde dur deme zamanı gelmiştir ve biz elimizden geleni zaten görevimizde bunu yapıyoruz 19 mayıs günü 19 mayıs anmasıyla bunu bir kez daha yaşatacağız bayraklı artık cumhuriyetin kalesi oldu buradan  zeybeği bütün dünyaya tanıttık bir kez daha Cumhuriyetin kalesi olduğunu 19 mayısta göstereceğiz 7 Haziran’da  da bunları sandığa gömeceğiz .”


 
Açılış törenin en son söz alan isim ise, PM üyesi ve İzmir Milletvekili Dr. Aytun Çıray “Anayasa askıya alınmıştır dedi. Çıray sözlerine şöyle devam etti;
” Bayraklı’nın kahraman evlatları hepinizi saygı ve sevgiyle selamlıyorum. Bugün bir büyük işçi kazasının aynı zamanda yıl dönümü acıyla hatırlıyoruz gene ne yazık ki bu iktidar zamanında insanın önemi kalmadı  çocukların öldürüldüğü gezi direnişinde gençlerin katledildiği bambaşka bir Türkiye’nin içinden gelip geçiyoruz. İktidarları döneminde iş kazalarında ölenlerin sayısı 12.000 civarında ortalama yılda 1.100 insanımızı iş kazasında kaybetmişiz bu  ne kadar gayri ciddi ne kadar gayri medeni iktidara sahip olduğumuzun en acı göstergesidir arkadaşlar. Onun için Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun başkanlığında kurulacak 8 Haziran sonrası hükümette ilk yapacağımız işlerden bir tanesi taşeronu kaldırmak olacaktır. Taşeron işçiliğine son vereceğiz arkadaşlar aynı zamanda umarım ki demokrasiyi yeniden canlandırarak sendikalaşmayı hak aramayı unuttuğumuz birçok şeyi demokrasinin birçok unsurunu tekrar Türkiye’ye getirip Türkiye’nin gündemine yerleştireceğiz. Bunlar iktidarı kaybetmenin paniğini yaşamaktadırlar Siirt’te sözde bir Cumhurbaşkanının kalkıp kutsal kitabımız Kur’an-ı Kerim-I sallaması Hz. Aliye savaşta attıkları kuran sayfalarından farksızdır bu bir siyasi panik halidir.


 HZ PEYGAMBER“BİR TENCERE BİR TAVA BIRAKARAK”GİTTİ
Bu bir kaybın öncü habercisidir kendileri diyorlar ki diyanet işleri başkanı ne için makam arabasını geri Verdi 1 milyon lira dahi değildi.  Doğru hakikatten 1 milyon lira değil 860 bin liraydı ben dün akşam ödemişin bir köyünde çiftçi arkadaşlara sordum gözlerinizi kapatın bir hayal kurun,  860 bin lirayı kaç yılda biriktireceğinizi ya da biriktirip biriktiremeyeceğiniz bir düşünün dedim din ve diyanet adına hayır ettiğini söyleyen bu insanalar Hz Peygamberin “bir tencere bir tava bırakarak” vefat ettiğini unutmuş olmalılar.
 
 

ANAYASA ASKIYA ALINMIŞTIR
Acaba kendileri kaç gemi, kaç apartman, kaç villa , kaç yazlık ve kaç para bırakıp servetlerinden gidecekler utanmazca bu ülkenin insanlarının yüzüne bakamazcasına yen bir Türkiye inşa edeceğiz ben bugün anayasa mahkemesine başvurdum sayın cumhurbaşkanının faaliyetler hakkında acilen tedbir istedim Erdoğan TC anayasasını askıya almıştır bugün itibariyle  darbeler sadece silahlı kuvvetlerle olmaz aslında darbe anayasanın askıya alınmasıdır. Bir ülkenin bir Şu ya da bu gücü Anayasasını uygulanamaz hale getirilmişse anayasa benim, kanun benim, hakim benim, savcı benim gibi şeyler dönüyorsa o ülkede darbeye teşebbüs hali geçilmeye göstermiş demektir.Bugün Anayasa mahkemesine resmen bu konuda başvurdum arkadaşlar. Biz bu ülkeyi sokakta bulmadık Atatürk ve silah arkadaşlarının ve onların peşine takılan bir büyük milletin bir büyük mücadelesi sonunda buralara geldik. Onun için sadece hayal kurup zaman kaybediyorlar Türkiye’ye zaman kaybettiriyorlar insanlarımızın zenginleşmesini engelliyorlar, insanlarımızın ileri gitmesini engelliyorlar bunu önlemek içinde biz yollara düştük tam 3 gündür İzmir’e gelmedim küçük menderesin köylerini karış karış gezdik bugün buraya hem ilçe başkanımızın hem de belediye başkanımızın nazik davetleriyle sizlerle kucaklaşmaya geldim.
 
“EN AZ ÜÇ KATIN FAZLA OY ALACAĞIZ”
Buradan  büyük bir zafer bekliyorum  bu zaferin olması için her şey var Türkiye siyasetinin koşulları kadar CHP örgütünün ve CHP belediye başkanının başarılı çalışmaları bizim zaferimizdir. Karabağ sayın başkanımız çok mütevazı bir insan biraz önce buradaki seçim zaferinin haberini verirken biraz tevazü gösterdi ama ben iddia ediyorum bizim örgütümüz belediye başkanımız arkadaşlarımız partililerimiz bir önceki farkı en az 3’e katlayacak arkadaşlar 3’e katlayacak.”

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.