Dolar 34,1427
%0.02
Euro 38,0117
%0.25
Altın 2.891,820
%0.22
Bist-100 10.096,00
%2.11

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP Çiğli'den gövde gösterisi

CHP Çiğli'den gövde gösterisi

CHP Çiğli, bir ilçe örgütünün İzmir’de şimdiye kadar gerçekleştirdiği en büyük üye katılımını, bin 200 yeni üyeye rozet takarak gerçekleştirdi.Örgütlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Adnan Keskin de üye katılım töreninde hazır bulundu.

  • Ege Postası
  • 02.02.2013 - 19:27
SERCAN AVCI/HABER SERVİSİ - İlçe Başkanı Nihat Gültekin’le birlikte partiye yeni üye kazandırmada büyük ivme kazanan CHP Çiğli,  bir ilçe örgütünün İzmir’de şimdiye kadar gerçekleştirdiği en büyük üye katılımını, bin 200  yeni üyeye rozet takarak gerçekleştirdi. Ekim ayında partiye üye olan bin kişiye CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin'in katılımıyla rozet takan CHP Çiğli’de bu kez rozetleri bir başka Genel Başkan Yardımcısı Adnan Keskin taktı. Elit Düğün Salonu’nda gerçekleşen törene Genel Başkan Yardımcısı Keskin’in yanı sıra,PM Üyesi Berrin Gürçay Dilekçi, YDK Üyesi Sumru Karaer, CHP İzmir milletvekilleri Aytun Çıray, Mustafa Moroğlu, İl Başkanı Ali Engin, İl Kadın Kolları Başkanı Özgün Utku, Çiğli Belediye Başkanı Metin Solak, İlçe Başkanı Nihat Gültekin ve çok sayıda partili katıldı.

Salonda  CHP’nin Kurucu Genel Başkanı Mustafa Kemal Atatürk’ten bu yana partide genel başkanlık yapmış isimlerin resimlerinin yer aldığı pankartlar ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun, ‘Çoğalmanın yolu, kaybetmemekten geçer’ sözünün yer aldığı pankart dikkat çekti. Tören öncesi Zeybek gösterisi gerçekleşti.



GÜLTEKİN: HEDEFİMİZE ADIM ADIM YÜRÜYORUZ

Çiğli CHP İlçe Başkanı Nihat Gültekin, ülkenin olumsuz bir tablo içinde olduğunu söyleyerek, “ Değişim geciktikçe yanlışlar devam ediyor. AKP gerici baskıcı bir anlayışta. Halkın sesini duyuran tüm kanallar tıkanmış durumda. CHP emek güçleriyle özgürlüğün demokrasinin ve Atatürk ilkelerinin savunucu olmaya devam edecek. Çiğli’de hedeflerimize adım adım yürüyoruz. Birikimli dinamik üyelerle çalışmalarımıza sürdürüyoruz.Partimize yeni katılan üyelerimize ‘hoşgeldiniz’ diyorum” dedi.



SOLAK: GELDİKLERİ GİBİ GİDECEKLER

Çiğli Belediye Başkanı Metin Solak ise yaptığı konuşmada, “ Tarih tekerrürden ibarettir. Yıl 1919 ülke işgal atında ülkemizin her bir metrekaresi başka ülkelere peşkeş çekilmiş durumda. Boğaz da işgal gemilerinin arasında bir sandal geçiyor ve Mustafa Kemal diyor ki ‘geldikleri gibi giderler’. Tarih tekerrürden ibaret. Yıllar geçiyor ülkemizin alın teriyle oluşturduğu tüm kurumlar satılıyor,ülke işgal altında... Yılmayın yorulmayın vazgeçmeyin. Gedikleri gibi gidecekler. CHP onları geldikleri gibi gönderecek.Yeter ki sizler Büyük Önder’in bize emanet ettiği Türkiye Cumhuriyeti’ne ve CHP’ye sahip çıkmaya devam edin. Bu ülke ne zaman düşse dara iki Kemal ortaya çıkar. Biri Mustafa Kemal diğeri Kılıçdaroğlu Kemal…” dedi.



ENGİN: KORKMAYIN KILIÇDAROĞLU VAR KESKİN VAR!

CHP İzmir İl Başkanı Ali Engin, “Korkmayın!Kılıçdaroğlu var. Adnan Keskin var. Kadınlarımız, gençlerimiz var. Partimiz insanlarımız cumhuriyetin kazanımlarından vazgeçmez. Barıştan demokrasiden vazgeçmez.Bunlardan vazgeçersek CHP olmaz. 90 yıldan beri  yoluna böyle devam ediyor CHP... Yeni katılan arkadaşlarımız aramıza ‘hoş geldiniz’. Partimizin iktidar yürüyüşünde bize destek olacaksınız” ifadelerini kullandı.



KESKİN:SOL’UN ÇIKIŞ VE VARIŞ NOKTASNDA İNSAN VAR

Son olarak kürsüye gelen Örgütlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Adnan Keskin’in konuşmasında hedefinde kentteki geride bıraktığı organizasyonlarda olduğu gibi Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti vardı. CHP’ye saldırıların arttığını ve sürekli itibarsızlaştırılmaya çalışıldığının altını çizdiği konuşmasında Keskin şunları söyledi;

“Türk siyasetinde emek ve sermaye çekişmesine göre partiler siyaset üslubunu biçimlendirmediği için kişisel kavgalar üzerine oturtulduğu için demokrasi kurumsallaşmadı. Siyasetimizde sen ben kavgası hakim…Ancak sosyal demokrasi farklı. Sol’un çıkışında da vardığı noktada da emek ve insan vardır.Toplumumuzun sola bakışını diğer partiler hep değiştirmeye çalışmıştır.CHP’ye saldırılar artmıştır.  CHP itibarsızlaştırılmaya çalışılmaktadır.2002’de bir siyasi parti siyasetimize yeni bir boyut kazandırma iddiasıyla yola çıktı.Vatandaşların oylarını aldılar iktidar oldular. İş başına geldikten sonra kurucu iradenin Türkiye’ye kazandırdığı kurum ve kuralları aşındırmaya çalışmışlardır. Hedefe ulaşmak için kurucu iradeyle kavga başlatmışlar.Geçmişte komünistlikle suçlanan CHP, Başbakan tarafından parti içindeki bazı arkadaşlarımızın sözleri üzerinden faşist olarak suçlanmaya çalışılmaktadır. Gazete küpürlerini ele alıp bağırarak çağırarak faşist göstermeye çalışmışlardır CHP’yi... Biz sosyal demokrat bir partiyiz. Kimsenin inancı ve ırkıyla uğraşmıyoruz. Herkes inancını yaşamakta özgürdür. Etnik farklılıklar toplumumuzun zenginliğidir. Başbakan ne çabuk unuttuğu miting meydanlarında CHP Genel Başkanına ‘önemli olan boy değildir soydur’ dediğini. Bunu diyen Başbakan değil midi? Şimdilerde CHP’yi faşist olarak nitelendirip oy almaya çalışıyorlar. Tüm bunlar iktidarın beceriksizliğinin ortaya çıktığının yarattığı tepkilerdir. Sakatatçı dükkanında parfüm satıyorlar. Dün Esad’a ‘kardeşim’ diyen Başbakan bunları unutup CHP’yi faşistlikle suçluyor. Çok uzağa gitme aynaya bak ve önemli bir faşisti gör”

“KISKANÇLIKLAR YÜZÜNDEN KAPILARI KAPATMAYIN”

Partiye yeni katılan üyelere ‘Hoşgeldiniz. Gücümüze güç kattınız’ diyen Keskin, partililere seslendi ve, “ İktidara gelebilmek için yaratılan olumsuzlukların tortularının tutsağı olmayacağız. CHP’li olarak başarıyı yakalamak için bütünlüğü pekiştirmeliyiz. Hiçbir kimseye hoşgörüsüzlükle yaklaşmayacağız,, kimseyi dışlamayacağız. Örgütlerimiz parti içi kıskançlıklar yüzünden kayıtları kapatmayacak. Kapıları açacak. Büyüyeceğiz güçleneceğiz. Böylelikle iktidara gelebiliriz” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.