Dolar 34,1427
%0.02
Euro 38,0117
%0.25
Altın 2.891,820
%0.22
Bist-100 10.096,00
%2.11

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Karşıyaka için yapılan itiraz reddedildi

Karşıyaka için yapılan itiraz reddedildi

CHP Karşıyaka İlçe Kongresi’nde tüzüğün 44. maddesinin açıkça ihlal edildiği iddiasıyla kongrenin iptali için İl Başkanlığı’na Müjdat Ünsalan’ın yaptığı itiraz il yönetim kurulu toplantısında oy birliğiyle reddedildi.

  • Ege Postası
  • 01.02.2013 - 21:27
SERCAN AVCI/HABER SERVİSİ - Karşıyaka İlçe Kopgresi’nde Parti tüzüğünün 44. maddesi gereği il yönetiminin görevden aldığı ilçe yönetimi ile ilgili açıklama yapması ve görevden alınan yönetimden bir kişinin konuşma yapması gerektiğini ifade eden bazı delegeler itiraz etmiş ancak Divan Başkanı İzmir Milletvekili Mustafa Moroğlu, gündeme böyle bir maddenin konulmadığını dile getirmiş, 5 dakikalık Divan içi görüşme sonrası "gündeme göre gidiyoruz" açıklamasını yapmıştı. CHP Karşıyaka İlçe Kongresi’nde tüzüğün 44. maddesinin açıkça ihlal edildiği iddiasıyla, süreçte adaylığını açıklayan ancak daha sonra Karşıyaka Belediye Başkanı Cevat Durak’la uzlaşarak Nurşen Balcı’yı desteklemek adına adaylıktan çekilen Müjdat Ünsalan İl Başkanlığı’na kongrenin iptali için hafta başında itiraz etmişti.

OY BİRLİĞİYLE RET
CHP İzmir İl Yönetimi gerçekleştirdiği il yönetim kurulu toplantısında yapılan itirazı değerlendirdi.CHP Örgütlerden Sorumlu Genel Başkan yardımcısı Adnan Keskin’in de hazır bulunduğu toplantıda yapılan itiraz 
 oy birliğiyle reddedildi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.