Dolar 34,1427
%0.02
Euro 38,0117
%0.25
Altın 2.891,820
%0.22
Bist-100 10.096,00
%2.11

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Başkan Işık’tan önce cağ sonra çay keyfi

Başkan Işık’tan önce cağ sonra çay keyfi

MHP Bayraklı İlçe Teşkilatı önce Erzurum Olurlu’lar Derneği’nde Cağ Kebabı yedi. Sonra Banazlılar Derneği’nde çay keyfi yaptı.

  • Ege Postası
  • 02.02.2013 - 11:44

İZMİR - Milliyetçi Hareket Partisi Bayraklı İlçe Teşkilatı dernek ziyaretlerine ara vermeden sürdürüyor. Önce Nafiz Gürman Mahallesi’ndeki Erzurum Olurlu’lar Derneği’nde ayda bir yapılan Cağ Kebabı gününe katılan Başkan Işık ve ekibi sonra Emek Mahallesi’ndeki Uşak Banazlılar Derneği’ni ziyaret ederek çay keyfi yaptı.  MHP Bayraklı İlçe Teşkilatı her derneğe hediye ettiği Türk Bayrağını bu ziyarette de yerine getirdi.

Uşak Banazlılar Derneği’nde Başkan Doğan Dinçer’in karşıladığı MHP Bayraklı İlçe Başkanı Taşkın Işık’ın beraberindeki İlçe Başkan Yardımcısı Kutsel Baştürk ve İlçe yöneticisi Murat Kılavuz, Gümüşpala Lokal Başkanı Fatih Çağım, Bayraklı Ülkü Ocakları Başkanı Tuncay Arslan vardı. Ayrıca Emek Mahallesi Muhtarı Nail Kurtuluş’da ziyarete katılarak mahalledeki sorun ve sıkıntıları aktardı.

Banazlılar Derneği’nin yeri yerine taşınmasına hayırlı uğurlu olması  ile konuşmasına başlayan Işık, daha önce de 2 kez ziyaret ettikleri bir dernek olduğunu dile getirdi. Sadece seçim zamanları sahada olmadıklarının altını çizen Başkan Işık, İzmir’de de diğer siyasi partilerle karşılaştırıldığında en aktif ilçe teşkilatı olarak birçok yorum yapıldığını söyledi. Bayraklı’da Banazlıların azımsanamayacak bir nüfusta olduğunu hatırlatan Başkan Işık ziyaretini Türk Bayrağı hediye ederek tamamladı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.