Dolar 34,1427
%0.02
Euro 38,0117
%0.25
Altın 2.891,820
%0.22
Bist-100 10.096,00
%2.11

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP İzmir'den çocuklara rüya gibi bir gün...

CHP İzmir'den çocuklara rüya gibi bir gün...

İzmir’de ekonomik anlamda dezavantajlı fakat derslerinde başarılı 300 öğrenci ile sağlık problemleri bulunan çocukları, CHP İzmir Milletvekili Erdal Aksünger desteğiyle düzenlenen ve CHP ilçe teşkilatlarının ortaklaşa organize ettiği ‘CHP Başarıyı Ödüllendiriyor’ etkinliğinde biraya getirip gönüllerince bir gün yaşamalarını sağladı.

  • Ege Postası
  • 01.02.2013 - 20:00
İZMİR -İzmir ilinde yaşayan ekonomik anlamda dezavantajlı fakat derslerinde başarılı 5-11 yaş aralığındaki 300 öğrenci ile sağlık problemleri bulunan çocukları, CHP İzmir Milletvekili Erdal Aksünger desteğiyle düzenlenen ve CHP İlçe teşkilatlarının ortaklaşa organize ettiği ‘CHP Başarıyı Ödüllendiriyor’ etkinliğinde biraya getirip gönüllerince bir gün yaşamalarını sağladı.

Unutulmaz Bir Gün Yaşadılar

CHP İzmir Milletvekili Erdal Aksünger, CHP İzmir İl Başkan Yardımcısı Ceyhan Kayhan’ın ve CHP’li İlçe başkanları Umut Tekin, Ednan Aslan, Nihat Gültekin, Polat Manduz, Mesut Karaoğlu’lun destek verdiği proje kapsamında aralarında Sokak Çocukları Derneği, AÇEV ve ODER üyesi çocuklarla, CHP İlçe örgütleri tarafından belirlenen 300 öğrenci, Karşıyaka Arena Spor salonunda düzenlenen dünyada izlenme rekorları kıran ‘Disney Live! Mickey’nin Müzik Festivali’nde bir araya geldi. ‘Küçük Deniz Kızı’, ‘Aladdin’ ve Disney / Pixar’dan ‘Oyuncak Hikayesi’ni izleyerek unutulmaz bir gün ve neşeli dakikalar yaşayan çocuklar hem Disney şarkıları, hem de her yaşta müzikseverin bildiği popüler şarkıları söyleyerek bu müzikale dahil oldular.

Çocukların Mutluluğu Bizim İçin Önemli

Şölen öncesinde bir konuşma yapan CHP’li Aksünger, İzmir’i ve çocukları çok sevdiği için çocuklarımızın mutluluğu ve yüzünün gülmesi için elinden gelen her şeyi yapmaya hazır olduğunu belirtti. Aksünger, CHP İlçe teşkilatlarının el ele vererek düzenlediği bu etkinliğin çok anlamlı olduğuna vurgu yaptığı açıklamasını şöyle sürdürdü;

‘Biz parti olarak Cumhuriyetimizi ve kazanımlarını yarınlara daha güçlü taşınmak arzusundayız. Bu bilinçle çocuklarımıza bilimsel eğitim kadar moral ve güç verilmesinin önemine inanıyoruz. Bu gün burada eğitim sürecinin başında olan öğrenci kardeşlerimizle bir aradayız. Kardeşlerimizle el ele vererek çağdaş geleceğin adımlarını atmaya kararlıyız’

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.