Dolar 34,1427
%0.02
Euro 38,0117
%0.25
Altın 2.891,820
%0.22
Bist-100 10.096,00
%2.11

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP Karabağlar yeni karargahına kavuştu

CHP Karabağlar yeni karargahına kavuştu

CHP Genel Başkan Yardımcısı Adnan Keskin’in yoğun cumartesi programının ikinci durağı Karabağlar ilçe örgütünün yeni binasının açılış töreniydi. Keskin burada yaptığı konuşmada önce AK Parti’ye yüklendi ardından iktidara ulaşmak için yapılması gerekenleri sıraladı.

  • Ege Postası
  • 02.02.2013 - 19:15
SERCAN AVCI/HABER SERVİSİ - CHP Karabağlar İlçe Örgütü’nün yeni ilçe binasının açılışı Örgütlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Adnan Keskin’in katılımıyla gerçekleşti. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun yanı sıra CHP İzmir milletvekilleri,Karabağlar Belediye Başkanı Sıtkı Kürüm,  İl Başkanı Ali Engin, belediye meclis üyeleri ve ilçe başkanları da açılış töreninde hazır bulundu.Bir önceki binaya göre daha büyük olan yeni ilçe binasıyla birlikte  Aydın Erten Toplantı Salonu’da ilçe örgütünün yeni karargahı oldu.Tören sonrası Karabağlar Belediye Başkanı Kürüm, iki engelli vatandaşa akülü sandalye hediye etti.


MANDUZ: ÖNEMLİ OLAN BİNALAR DEĞİL PROJELER

‘İşte başkan iste örgüt’ sloganları altında kürsüye gelen CHP Karabağlar İlçe Başkanı Polat Manduz, “Binalar bizim için bir şey ifade etmiyor. İçindeki plan ve projeler önemli.Mahallelerde çalışarak, ev örgütlenmeleri yaparak kılcal damarlarımızla Karabağlar’da her noktaya ulaşıyoruz. 60 bin seçmen son seçimde oy kullanmadı. Bu isimlere ulaşıyoruz” dedi.




KOCAOĞLU: HEPİNİZİ DAYANIŞMA VE ÇALIŞMAYA ÇAĞIRIYORUM

Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, “ Karabağlar yeni bir ilçe. Hep birlikte İzmir’in en büyük ilçesinin gelişmesi için canla başla çalışıyoruz.CHP Karabağlar’ın yeni ilçe binası örgüte hayırlı olsun.İzmir’de CHP 30 ilçenin 28’inde ve 9 beldesinde iktidar. Bu iktidarımızı İzmirlilere hizmet ederek sürdürmek zorundayız.Partililerimiz sahada çalışarak başarılarımızın üzerine başarı katmak zorunda. Çıta hep yüksekte olmalı. Hepimize düşlen görev 30 ilçe ve Büyükşehir’de CHP’nin bayrağını dikmektir.Bizler belediye başkanlarıyla birlikte can hıraç çalıştıkça, örgütle birlikte hedefe ulaşacağımıza inanıyoruz. Birbirimiz destekleyerek ben değil biz diyerek şahısların fani ama CHP’nin ve cumhuriyetin ilelebet olacağını unutmayalım. Hepinizi ülkemize layık olmaya dayanışmaya ve çalışmaya çağırıyorum. Başarı mutlaka bizi bulacaktır” dedi.




ENGİN: SİPERLERE YIĞINAK YAPIYORUZ

CHP İzmir İl Başkanı Ali Engin ise, “Genel Başkanımız ‘Sipere yığınak yapmazsak savaşı kaybederiz’ dedi.  Önemli bir saptama. 8 aydır siperlere yığınak yapıyoruz. Savaş için değil barış için özgürlük için demokrasi için yığınak yapıyoruz.En disiplinli çalışan örgütlerden biri Karabağlar. Onları yürekten kutluyorum.Belediye başkanlarımız ve ilçe başkanlarımızla uyum içinde bize umut bağlayan insanların umutlarını yıkmamak için çalışıyoruz” dedi.


KESKİN’İN HEDEFİNDE BAŞBAKAN VARDI

CHP Örgütlerden Sorumlu Genel  Başkan Yardımcısı Adnan Keskin’in hedefinde iktidar ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan vardı. “Tarihin en sistemli kuşatmasıyla karşı karşıyayız” diyen Keskin, konuşmasında şunları söyledi; “2002’de kurucu iradeyle sorunu olmadığını iddia ederek iktidara gelen AK Parti’nin, iktidara geldiği günden buyana her gün temel hedefine ulaşmak için sistemden tuğla çekiyor. Dış ve iç politikada başarısızlıklar gündeme geldiğinde fazilet kırıntılarıyla faziletsizliklerini kapatıyorlar. Gerçek dışı haberlerle toplumu tutsak etmenin projesini uyguluyor. Pervasız saldırıları öyle bir noktaya geliyor ki 90 yıl evvelki gazeteleri çerçeveletmiş bir vaziyette CHP’ye karşı kampanya düzenliyor. CHP’yi anti demokratik bir parti olarak yansıtıyor. Başbakan’ın 90 yıl önceye gitmesine gerek yok. 2 yıl önce Esad’la yaptığı görüşmeleri hatırlatıyorum. O tarihlerde anti demokratik yönetim uygulayan Esad’la aynı karelere giren Başbakan, CHP’yi eleştiriyor. İfadeleri bir Başbakan’a yakışmayacak sözler. Sokak üslubuyla CHP’yi itibarsızlaştırmaya çalışıyor”




YARGI SALVOSU

Konuşmasında Başbakan’a yüklenmeye devam eden keskin, “ Yargıya etkisi olmadığının algısını yaratmak için “terörle mücadele edecek yönetici bulamıyorum” diyor. Yalancının bu kadara büyüğü olamaz. İnsanların gözünün içine baka baka gerçekleri saptıran bir Başkakan daha önce yönetime gelmemiştir.CHP’li belediye başkanları her gün denetim altında yıldırılmaya çalışılıyor. Halkın iradesiyle iş başına gelen başkanlara haksız saldırılar düzenleniyor. Yargının haline bakınız. İleri demokrasiyle iş başına gelenler yargıyı iktidarın şube müdürü yaptılar. Adalet dağıtmıyorlar. Hukuk iktidarın buyruğu altına geldi.Türkiye açık hava hapishanesine dönüştü. Aylarca insanlar sorgusuz sualsiz kodeslerde yattılar.Hitler faşizminin de bile böyle uygulamalar görülmedi.Yazılmış kitaplar toplanıyor. Kaleme alınmakta olan kitaplar bile toplanıyor” diye konuştu.  


KESKİN’DEN PARTİLİLERE ÇAĞRI

Türkiye’nin demokratik silkinmeye ve  sivil direnişe ihtiyacı olduğunun altını çizen Keskin, partililere yapmaları gerekenleri anlattığı konuşmasında şunları söyledi;  “Haramzade iktidarın iş başından uzaklaştırılması Türkiye’nin adaleti, hukuku, barışı için vazgeçilmez bir zorunluluktur. Bunu gerçekleştirecek siyasi organizasyon CHP’dir... Sosyal demokrat dünya görüşüyle, birikimli kadrolarıyla toplumun beklediği hizmeti yapacak güce sahiptir. Umutsuz insanların beklentilerini yaşama aktarabilmek için parti içi bütünlüğümüzü pekiştirmeliyiz. Bunu yapmak karanlıktan kurtulmanın temelidir. Yeni yeni insanları CHP saflarına çekmeliyiz. İktidara yürüyüş hareketini başlatmak zorundayız. İktidara gelmenin topuzu ideoloji, okkası çalışmaktır”

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.