Dolar 34,1527
%0.16
Euro 37,9439
%-0.39
Altın 2.874,160
%-0.03
Bist-100 9.917,00
%0.16

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP İzmir'den 'miting' toplantısı

CHP İzmir'den 'miting' toplantısı

18 Mayıs Aydın’daki Demokrasi ve Özgürlük Mitingi'ne ördüt olarak çıkarma yapmak isteyen CHP İzmir mitinge verilecek destek ve hazırlıklar kapsamında toplantı yaptı.

  • Ege Postası
  • 14.05.2013 - 16:35
ERMAN ŞENTÜRK-HABER SERVİSİ -  CHP Genel Merkezi ‘anti-demokratik’ bulduğu uygulamalara karşı Demokrasi ve Özgürlük Mitingleri düzenlemek için 18 Mayıs’ta Aydın’da alana iniyor. Miting hazırlıkları kapsamında hafta başında İzmir İl Başkanlığı’nda CHP’nin Ege Milletvekilleri ve İl Başkanlarıyla İl Binası’nda toplantı yapan CHP Genel Başkan Yardımcıları Gürsel Tekin ve Bülent Tezcan, başkanlara ‘geniş katılım’ talimatı vermişti. Aydın’daki mitinge çıkarma yapmak isteyen CHP İzmir İl Örgütü mitinge verilecek destek ve hazırlıklar kapsamında toplantı yaptı.Milletvekilleri, PM üyeleri, belediye başkanları, ilçe başkanları ve il yöneticilerinin hazır bulunduğu toplantıya Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu ve 4. Yargı Paketi kapsamında İsveç’ten yurda geri dönen ve İç İşleri Bakanlığı’ndan göreve geri dönüş yazısı bekleyen Dikili eski Belediye Başkanı Osman Özgüven de katıldı.

500 PANKARTLA DUYURU YAPILACAK!
Toplantının başında kısa bir açıklama yapan İl Başkanı Ali Engin, Cumartesi günü Aydın’da düzenlenecek olan dev “Demokrasi ve Özgürlük” mitingi için İzmir ve Ege Bölgesi’nde kamuoyuna duyurmak amacı ile örgüt olarak bir araya geldiklerini açıkladı. Engin konuşmasının devamında, “Bu mitingin koordinasyonu ve organizasyonu ve hazırlıklarını başlatmak için çalışıyoruz. Dün toplantıya katılan milletvekili ve il başkanı arkadaşlarımız illerine dönerek gerekli çalışmaları başlattılar. Genel Başkan Yardımcılarımızdan Gürsel Tekin ve Bülent Tezcan Aydın’da yine aynı toplantıyı düzenlediler. Mitinge kadar önümüzde üç gün kaldı. Biz 6 ilin başkanları ve milletvekilleri olarak hemen hazırlıklara başladık. İzmir’in merkezinde afişlerimizi ve broşürlerimizi hazırladık. Birazdan İzmir genelindeki ilçe başkanlarımız ile paylaşacağımız bu afişlerimizi akşam saatlerinde de diğer illerimize göndereceğiz. Çarşamba itibarı ile üç gün afişlerimiz ve İzmir’deki 500 pankartımız ile duyuruya başlayacağız. Bugün burada olma nedenimiz, belediye başkanlarımız ve ilçe başkanlarımızla bu işin içinde yer alarak kendilerine destek olmaktır. Sivil toplum örgütü temsilcilerimiz ve sendikalarımız da bu çalışmaya destek verecekler. Bu anlamda çalışmaları ile bize destek veren ve sendikaları ziyaret eden milletvekilimiz Musa Çam’a ve Yakup Akay’a da teşekkürlerimizi sunuyoruz. Kendilerinden yığınsal katılım bekliyoruz. Bütün bu duyuruyu yaptıktan sonra geriye buradan on binlerce vatandaşımızı partilimizi Aydın’a taşımak kalıyor. Bu konuda da hepimiz gayret göstermeliyiz. Genel Merkezimiz de bu konuda bize katkıda bulunacak. İl yönetimi olarak biz de üzerimize düşeni yapacağız. Belediye başkanlarımız da, milletvekillerimiz de ellerinden geleni yapacak. Buradan en az 20-25 bin kişiyi Aydın’a taşıyacağız. Kendi özel araçlarımızla gideceğiz” diye konuştu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.