Dolar 34,1527
%0.16
Euro 37,9439
%-0.39
Altın 2.874,160
%-0.03
Bist-100 9.917,00
%0.16

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Solmaz: Bucalı AK Parti’ye güveniyor’

Solmaz: Bucalı AK Parti’ye güveniyor’

AK Parti Buca Teşkilatının düzenlediği İlçe Danışma Meclis Toplantısına AK Parti İzmir Milletvekilleri Ali Aşlık, Rıfat Sait, ilçe teşkilatı ve çok sayıda partili katıldı

  • Ege Postası
  • 14.05.2013 - 11:42
İZMİR - Toplantıda söz alan AK Parti Buca İlçe Başkanı Mustafa Solmaz salonda bulunan annelerin anneler gününü kutladıktan sonra Reyhanlı’da yaşamını yitirenlerin yakınlarına ve Türkiye’ye başsağlığı dileğinde bulundu. Solmaz, Reyhanlı’daki saldırılarla ilgili olarak, “Hoşgörünün ve kardeşliğin şehri Hatay’da gerçekleştirilen bu hain saldırı, birlik, beraberlik ve kardeşliğimize asla zarar veremeyecektir” dedi.


‘’Bucalının gönlündeyiz’’

Bir ay içinde 2 bin 235 üye yaptıklarını belirten Solmaz,.’’ İzmir 30 ilçe içerisinde en fazla üye yapan ilçe olduk. Buca olarak 43 mahalle 4 köy olarak 1062 sandığımız var. 350 bin yakın seçmenimiz var. İzmir’in ikinci büyük ilçesiyiz. Üye sayımız yaklaşık olarak 39 bin ‘e ulaştı’’dedi. Yaklaşan seçimler dolayısı ile tek hedeflerinin seçimi kazanmak olduğunu belirten Solmaz, Oy almak için değil, gönüllere girmek için siyaset yaptıklarını söyledi. Solmaz’’Bucalının gönlüne girdik. Vatandaşa, samimi olduğumuzu hissettiriyoruz. Onları sadece dinlemekle kalmayıp, sorunlarına gücümüz yettiğince çözüm bulmaya çalışıyoruz. Buca’da siyaset olarak üzerimize ne düşüyorsa yapıyoruz. Buca’da girmediğimiz ev kalmayacak. Esnafı dinliyoruz. Evlere misafir oluyoruz. 10 ay sonra yerel seçimler olacak. Tek hedefimiz tek düşüncemiz. Buca Belediyesi’ni AK Partili bir kardeşimize teslim etmek. Biz teşkilatımıza ve genel merkezimize güveniyoruz. CHP’ye Ödünç olarak verdiğimiz Buca Belediyesini, AK Partili bir Belediye Başkanına teslim etmek istiyoruz. Ufukta ışık var. Alacak güçteyiz’’dedi.


Buca Belediyesi’nin hizmet üretmediğini kaydeden Solmaz,’’ Belediyemiz Buca’yı ileriye götüreceğine elindeki imkanları kullanmayarak iş bilmez tavrı ile geriye götürdü. Kente yağmur yağdığında Venedik oluyor. Başkanın yaptığı iş yok. Gözle görülür yatırımı yok. Buca hizmet bekliyor. Seçim günü sandıkta bunların hesabı sorulacak. Buca hak ettiği hizmeti AK Belediyeciliği’nden alacak’’dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.