Dolar 34,0973
%0.24
Euro 38,0933
%0.1
Altın 2.875,160
%1.62
Bist-100 9.900,00
%-0.76

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP İzmir tam kadro 'Gezi'ye

CHP İzmir tam kadro 'Gezi'ye

CHP İzmir İl Örgütü 16’ıncı gününü geride bırakacak olan Gezi Parkı direnişine bu kez tam kadro destek verecek. İl Başkanlığı, vekiller, belediye başkanları, ilçe başkanları, kadın ve gençlik kolu üyeleriyle birlikte partililer Perşembe(Yarın) saat 19:00’da Cumhuriyet Meydanı’nda bir araya gelecek, buradan kortej halinde Gündoğdu’ya yürüyecek . Kalabalığın elinde sadece Türk bayrağı olacak.Kortejin önünde ise, " Özgürlük, barış ve demokrasi için meydan okuyoruz" pankartı yer alacak.

  • Ege Postası
  • 12.06.2013 - 12:14
SERCAN AVCI/HABER SERVİSİ - CHP İzmir İl Örgütü 16’ıncı gününü geride bırakacak olan Gezi Parkı direnişine destek vermek için alana tam kadro iniyor. Direnişin ilk gününden itibaren sahada il başkanlığı, ilçe örgütleri ve vekiller olarak parça parça yer alan CHP İzmir tüm kademeleri ve üyeleriyle Perşembe(Yarın) saat 19:00’da Cumhuriyet Meydanı’nda bir araya gelecek, buradan kortej halinde Gündoğdu’ya yürüyecek ve alanda direnişe destek veren vatandaşla buluşacak. İl Başkanlığı tüm ilçe başkanları ve belediye başkanlarını organizasyon hakkında telefonla bilgilendirirken partinin tüm üyelerine de mesaj yoluyla haber verildi.

TEK PANKART OLACAK
CHP İzmir Örgütü alanda CHP bayrağı taşımayacak. Alanda bulunan tüm CHP’lilerin ellerinde Türk Bayrağı bulunacak. En önemli ayrıntı ise kortejin önünde yer alacak olan pankart olacak. Pankartta, “ Özgürlük, barış ve demokrasi için meydan okuyoruz’ yazacak.

ENGİN:PARTİ ORGANİZASYONU DEĞİL İZMİRLİLERİN ORGANİZASYONU OLACAK


Gezi Parkı eylemlerinin hiçbir partinin veya kuruluşun eylemi olmadığına, meydanlara gelenlerin sadece gidişattan endişe duyan vatandaşlar olduğuna dikkat çeken Ali Engin “Bu eylemlere verdiğimiz destek her parti üyesinin vatandaşlıktan gelen hakları ve kendi iradesiyle gerçekleşmektedir. Başından beridir bunun bir halk direnişi olduğunu ve alanlarda bulanan herkesin kendi iradesiyle orada olması gerektiğini dile getirdik. Bizim yürüyüşümüzde bir parti organizasyonu değil, Ülkenin geleceğinden endişe duyan, AKP baskısından bıkan, Gezi parkındaki gençlere şiddet uygulanmasına, iş bilmez idarecilerin beceriksizliğine başkaldıran İzmirlilerin organizasyonu olarak değerlendirilmelidir” dedi.
Engin, yapılacak olan yürüyüşe Türk bayrakları ile katılım sağlanması, doğabilecek provokasyonlara karşı da dikkatli olunması konusunda herkesi uyardıklarını ve bu tür olayların önüne geçmek için görevlendirmeler yapıldığını da söyledi.



Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.