Dolar 34,0973
%0.24
Euro 38,0933
%0.1
Altın 2.875,160
%1.62
Bist-100 9.900,00
%-0.76

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Engin, Kılıçdaroğlu'yla görüşecek!

Engin, Kılıçdaroğlu'yla görüşecek!

CHP’de ana kademe görev yapıp yerel seçimlerde aday adayı olmak isteyenler için istifa tarihi 8-15 Temmuz olarak açıklanmasının ardından gözlerin çevrildiği İzmir İl Başkanı Ali Engin,Perşembe günü Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu ile görüşmek için sabah saatlerinde randevu talep ettiğini belirtti. Engin, “Olumlu cevap verilirse yarın eğer yoğunluk varsa önümüzdeki hafta Genel Başkanımızla görüşeceğim. Belediye başkanlığı için aday adaylığını düşünüyorum. Değerlendirme sonrası istifa edebilirim. Etmezsem 2014 seçimlerine örgütümün başında gireceğim” dedi.

  • Ege Postası
  • 12.06.2013 - 13:12
 SERCAN AVCI/HABER SERVİSİ - CHP'de yerel seçimler öncesi yol haritası netleştirirken ana kademe görev yapıp yerel seçimlerde aday adayı olmak isteyenler için istifa tarihi 8-15 Temmuz olarak açıklandı. İlgili genelge, il ve ilçe başkanlıklarına gönderilirken gözler uzun süredir ismi Karşıyaka Belediye Başkanlığı için konuşulan CHP İzmir İl Başkanı Ali Engin’e çevrilmişti. Her fırsatta göreve yeşil ışık yakan Engin yol haritasını açıkladı.

"VİZE ALIRSAM İSTİFA EDECEĞİM"
Perşembe günü Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu ile görüşmek için s
abah saatlerinde randevu talep ettiğini belirten Engin, “ Akşama kadar cevap gelecek. Olumlu cevap verilirse yarın eğer yoğunluk varsa önümüzdeki hafta Genel Başkanımızla görüşeceğim. Belediye başkanlığı için aday adaylığını düşünüyorum. Bu düşüncemi Genel Başkanımızla paylaşacağım.Görüşmemiz sonrası değerlendirme yapacağım. Sonrasında istifada söz konusu olabilir. İstifa etmezsem de  2014 seçimlerine örgütümün başında gireceğim ” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.