Dolar 34,1365
%0.11
Euro 37,9778
%-0.3
Altın 2.882,960
%0.28
Bist-100 9.888,00
%-0.13

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Erzurum'da 8 kaymakamın görev yeri değişti

Erzurum'da 8 kaymakamın görev yeri değişti

İçişleri Bakanlığı tarafından hazırlanan kaymakamlar kararnamesiyle Erzurum'daki 8 kaymakamın görev yeri naklen değişti.Bulundukları yerlerde görev sürelerini tamamlayan ya da hizmet ve mazeretleri gereğince kararname kapsamına alınan 568...

  • Ege Postası
  • 20.07.2013 - 14:30
İçişleri Bakanlığı tarafından hazırlanan kaymakamlar kararnamesiyle Erzurum'daki 8 kaymakamın görev yeri naklen değişti.

Bulundukları yerlerde görev sürelerini tamamlayan ya da hizmet ve mazeretleri gereğince kararname kapsamına alınan 568 mülki idare amirinin görev yerleri, liyakat ve kıdemleri dikkate alınarak değiştirildi. Resmi Gazete’de yayımlanan kararnameye göre Erzurum'da Vali Yardımcıları Mehmet Gök ve Özgür Arslan'dan boşalan vali yardımcılığı görevine Şırnak Vali Yardımcısı Ertuğrul Egemen atandı. Palandöken, Aziziye, Pasinler, Narman, Oltu, Pazaryolu, Karayazı ve Olur kaymakamları da değişti.

Palandöken ilçe kurucu kaymakamlık görevini 5 yıldır yürüten Şenol Esmer, Samsun merkez Altınordu Kaymakamı oldu. Esmer, Samsun'un Büyükşehir Belediyesi statüsüne kavuşmasıyla yeni oluşturulan Altınordu ilçesinin ilk kurucu kaymakamı olarak göreve başlayacak. Esmer'den boşalan göreve ise Adana Ceyhan Kaymakamı Gürbüz Karakuş'un ataması gerçekleştirildi.

Erzurum'da 5 yıldır görev yapmanın mutluluk ve onurunu yaşadığını belirten Esmer, "Palandöken'in kurucu kaymakamı olarak göreve başladık. Bugün de büyüklerimiz Altınordu ilçesinin kurucu kaymakamlığı görevini tevdi ettiler. Allah utandırmasın." dedi.

Diğer kaymakamlık atamaları ise şöyle: Malazgirt Kaymakamlığı’na, Narman Kaymakamı Abdullah Atakan Atasoy, Atasoy'un yerine Tunceli Hozat Kaymakamı Murat Eren. İçişleri Bakanlığı Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı Şube Müdürlüğü görevine Oltu Kaymakamı Fatih Çobanoğlu. Çobanoğlu'nun yerine Hakkari Vali Yardımcısı Abdullah Şen. Rize Çayeli Kaymakamlığı’na Aziziye Kaymakamı Turgay Ünsal. Ünsal'ın zyerine Siirt Şirvan Kaymakamı Zafer Öz. Şiran Kaymakamlığı’na atanan Karayazı Kaymakamı Murat Özdemir’in yerine Denizli Baklan Kaymakamı Hasan Dönmez getirildi. Ağrı Vali Yardımcılığı görevine atanan Pazaryolu Kaymakamı Taner Tengir’in yerine Çankırı Bayramören Kaymakamı Ayhan Terzi görevlendirildi. Kalkandere Kaymakamlığı’na atanan Olur Kaymakamı Ömer Cimşit’in yerine Eskişehir Beylikova Kaymakamı Fatih Dülgeroğlu atandı. Mülkiye müfettişi olan Pasinler Kaymakamı Cihangir Güler’in yerine ise Bilecik Osmaneli Kaymakamı Ali Ada geldi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.