Dolar 34,1365
%0.11
Euro 37,9778
%-0.3
Altın 2.882,960
%0.28
Bist-100 9.888,00
%-0.13

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Sağlık çalışanları iftarda buluştu

Sağlık çalışanları iftarda buluştu

Mersin'de Sema Sağlık Çalışanları Derneği düzenlediği iftarda sağlık camiasını bir araya getirdi.     İftara Vali Yardımcısı Nihat Karabiber, İl Sağlık Müdürü Mustafa Kemal Başaralı, Halk Sağlığı Müdürü...

  • Ege Postası
  • 20.07.2013 - 14:16
Mersin'de Sema Sağlık Çalışanları Derneği düzenlediği iftarda sağlık camiasını bir araya getirdi.

    İftara Vali Yardımcısı Nihat Karabiber, İl Sağlık Müdürü Mustafa Kemal Başaralı, Halk Sağlığı Müdürü Aytekin Kemik, Sağlık Müdür Yardımcıları, İlçe Sağlık Müdürleri, Kamu-Özel Hastanelerin Başhekimleri, Hastane Yöneticileri ve Müdürleri ile bazı sendika temsilcileri katıldı.

    Mısırlı Hafız Yusuf Kasım Hallawi'nin okuduğu Kur'an-ı Kerim'den sonra oruçlar açıldı. İl Sağlık Müdür Yardımcısı Dr. Hasan Tuzla, Mersin'de ilk defa böyle bir organizasyon gerçekleştirdiklerini belirtti. Gerek kamu, gerek özel hastaneler olarak sağlık alanında aynı çatı altında buluştuklarını ifade eden Tuzla, "Birbirimizin rakibi değil aynı kulvarda yürüyen yolcularız. O yüzden ortak akıl oluşturarak günümüz problemlerine daha kalıcı teknikler ve çözümler geliştirebiliriz. Bunun içinde bizlerin bu kadroyla daha sık bir araya gelmemiz ve istişare ortamları oluşturmamız gerekiyor." diye konuştu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.