Dolar 32,6610
%0.32
Euro 35,4440
%0.42
Altın 2.509,730
%1.72
Bist-100 10.852,00
%-0.19

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İzmir siyasetinde düğün molası!

İzmir siyasetinde düğün molası!

Yaklaşan yerel seçimler öncesi iyice hareketlenen İzmir siyaseti düğün molası verecek.AK Parti ve CHP'de haftasonu çifte nikah var.

  • Ege Postası
  • 04.09.2013 - 14:17
SERCAN AVCI/HABER SERVİSİ - Yaklaşan yerel seçimler öncesi İzmir’de siyasetin havası günden güne ısınırken, CHP ve AK Parti’yi düğün telaşı sardı. Her iki parti de hafta sonu siyasete düğün molası verecek.

AK PARTİ BU DÜĞÜNDE BULUŞUYOR
AK Parti İzmir İl Başkanı Ömer Cihat Akay’ın kızı Elif Akay, 8 Eylül Pazar günü hayatını TÜBİTAK'ta uzman olarak çalışan Muhammed Burak Toparlı ile birleştirecek. Çeşme Ilıca Otel’de gerçekleşecek düğün AK Parti’nin bir çok önemli ismini buluşturacak. 800 kişinin davetli olduğu düğüne Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, AK Parti Genel Başkan Yardımcıları Süleyman Soylu, Menderes Türel ve Nükhet Hotar’ın yanı sıra İçişleri Bakanı Muammer Güler, Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik ile  Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız’ın katılacağı açıklandı.

KIRKPINAR DA EVLENİYOR
AK Parti İL Gençlik Kolu Başkanı Bilal Kırkpınar da haftasonu dünyaevine giriyor. Kırkpınar hayatını İzmir Üniversitesi'nde Araştırma Görevlisi olan Ayşegül Dumlu'yla birleştirecek.Çiftin nikahı 7 Eylül Cumartesi günü Balçova Yaşam Parkı'nda kıyılacak.

CHP’DE AYNI GÜN ÇİFTE DÜĞÜN
CHP İzmir’de ise hafta sonu çifte düğün var. CHP İzmir Milletvekili Mehmet Ali Susam'ın kızı Gözde
Susam, 7 Eylül Cumartesi günü Kaya Termal Otel'de Onur İnanç ile dünya evine girecek.CHP eski Genel Başkanı Deniz Baykal'ın nikah şahidi olması kesinleşirken,CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun programının uyması halinde düğüne katılacağı belirtildi.

AYHAN OĞLUNU EVLENDİRİYOR
CHP İzmir eski İl Başkanı ve İzmir eski Milletvekili Selçuk Ayhan’ın oğlu Mustafa Ayhan da 7 Eylül Cumartesi günü Keyf-i Sefa’da (Mavi Yeşil-Bornova) gerçekleşecek düğünle hayatını Esmeray Gafarlı’yla birleştirecek. Genel Merkezden ve CHP İzmir Örgütü’nden bir çok önemli ismin Susam ve Ayhan ailesini yalnız bırakmaması bekleniyor.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.