Dolar 34,1427
%0.02
Euro 38,0117
%0.25
Altın 2.891,820
%0.22
Bist-100 10.096,00
%2.11

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Keskin’den Durak’a sitem

Keskin’den Durak’a sitem

Örgütlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Adnan Keskin’in gün içindeki son durağı CHP Karşıyaka İlçe Örgütü olurken, Keskin’in toplantıya katılmayan Karşıyaka Belediye Başkanı Cevat Durak’a yönelik söylediği sözler güne damgasını vurdu. Keskin, “bazı arkadaşlarımızın kongrede yarıştıktan sonra istediği sonucu alamaması nedeniyle bugünkü toplantıya katılmaması beni yaraladı” dedi.

  • Ege Postası
  • 02.02.2013 - 19:51
 SERCAN AVCI/HABER SERVİSİ - Üç günlük İzmir programının en yoğun mesaisini geride bırakan Örgütlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Adnan Keskin’in gün içindeki son durağı olan CHP Karşıyaka İlçe Örgütü’nde toplantıya katılmayan Karşıyaka Belediye Başkanı Cevat Durak’a yönelik söylediği sözler damga vurdu.

Örgütlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Adnan Keskin, kentteki ikinci gününde Büyükşehir Belediyesi’nin katlı otopark temel atma töreniyle başladığı mesaisini CHP Karşıyaka’nın çiçeği burnunda başkanı Dr. Ali Karaege ve ilçe örgütünü ziyaret ederek noktaladı.

CHP karşıyaka'da olağanüstü kongre sürecinde  İl Başkanı Ali Engin’in desteklediği Kayyum'un başındaki Karaege ismine sıcak bakmayan ve Belediye Meclis Üyesi Nurşen Balcı’yı destekleyen Karşıyaka Belediye Başkanı Cevat Durak’ın, Keskin’in gerçekleştirdiği ziyarete hazır bulunmaması tepki çekti.

KESKİN: BENİ YARALADI
Kongrelerdeki olumsuzlukların tutsağı olunmaması gerektiğini ifade eden Keskin,Karşıyaka Beleidye Başkanı Durak’a adeta sitem ettiği ve mesaj gönderdiği konuşmasında şunları söyledi; “bazı arkadaşlarımızın kongrede yarıştıktan sonra istediği sonucu alamaması nedeniyle bugünkü toplantıya katılmaması beni yaraladı. Siyasi iddialarımız olabilir. Bunlar kongreleri güzelleştirir ancak delegeden yeterli desteği alamadığı için partiye küsmek parti kültürüyle bağdaşmaz. Kırgınlıklar olabilir ama kimsenin partiye küsmeye hakkı yok. Ben 99’da özeleştiri yapmayanlarla yola devam etmediğim için itildim. Ancak hiçbir zaman partime küsmedim. Toplantılara gittim. Kurultaylara gittim. Ben hiçbir dönem sırtımı CHP’ye dönmedim”

ENGİN: BİR SİYASETÇİ BUNLARLA MEŞGUL OLMAMALI

CHP İzmir İl Başkanı Ali Engin’in de gündeminde ilçe kongresi vardı. 30 ilçede partiyi en iyi şekilde seçime nasıl götüreceklerinin hesabını yaptıklarını ifade eden Engin, “ Karşıyaka’da Alabay’ın ardından seçimi delegenin iradesine bıraktık. Kongrede Karaege’yi delege seçti. Hiçbir baskı olmadı. Onlarca seçim yaşadık. Bir siyasetçi bunlarla meşgul olmamalı. Kazanılsın kazanılmasın bu toplantılara katılınmalı. Aynı basireti beklemeye hakkım var. Kırgınlıklar insanın refleksidir. 90 yıllık partiyiz. Parti yoluna devam eder" dedi.

KARAEGE: SANCILI DÖNEM BİTTİ ÖNÜMÜZ AÇIK
CHP Karşıyaka İlçe Başkanı Dr. Ali Karage , “Sancılı bir süreç geçirdik ancak artık önümüz açık… Bizden onlardan ayrımı yapmayacağım. Kırgınlığım yok. İç çekişmelerden bu parti çok çekti.Küskünlükleri yok edeceğiz. Kimse CHP'den daha önemli değildir. Kendimizi daha iyi anlatmalıyız. Belediye, ilçe örgütü ve il başkanlığı beraber ortak çalışarak CHP'yi Karşıyaka'da yine iktidar yapacaktır" dedi. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.