Dolar 34,0973
%0.24
Euro 38,0933
%0.1
Altın 2.875,160
%1.62
Bist-100 9.900,00
%-0.76

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
MHP Bayraklı'dan ahde vefa örneği!

MHP Bayraklı'dan ahde vefa örneği!

MHP Bayraklı İlçe Başkanı Taşkın Işık, Ülkücü Şehitler için dua okudu. Miraç Kandili dolayısıyla bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

  • Ege Postası
  • 07.06.2013 - 19:15
İZMİR - Milliyetçi Hareket Partisi Bayraklı İlçe Teşkilatı Ülkücü camiaya büyük bir ahde vefa örneği gösterdi. 1983 yılında darbe mahkemelerinde yargılanıp idam cezası verilen ve 5 Haziran’da Buca Cezaevinde Şehit edilen Halil Esendağ ve Selçuk Duracık’ı kabri başında ziyaret eden Işık, ruhlarına Fatiha okudu. Şehit edilişinin 30. Yıl dönümünde mezarı başında anılan Ülkücü Şehitler için Başkan Işık, Miraç Kandili dolayısıyla da dua okudu.

EMEKTARLARA AHDE VEFA

Başkan Işık’ın 2. Durağı ise Ülkücü davaya uzun yıllar hizmet etmiş ancak rahatsızlıkları dolayısıyla evinde yaşam mücadelesi veren Fehmi Karakaya ve Yakup Mayır’ı ziyaret ederek ahde vefa örneği gösterdi. Kanser Hastası Fehmi Karakaya’ya ve Felçli Yakup Mayır’a acil şifalar dileyen Başkan Işık, Miraç Kandillerini kutladı. Emektar Ülkücülerle hoş ve sıcak bir sohbet gerçekleştiren Başkan Işık, sağlık durumları hakkında bilgi aldı. Acil şifalar dileyen Başkan Işık, her zaman yanlarında olduklarını bir kez daha göstermiş oldu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.