Dolar 34,0973
%0.24
Euro 38,0933
%0.1
Altın 2.875,160
%1.62
Bist-100 9.900,00
%-0.76

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Ve Oğuzhan istifa etti!

Ve Oğuzhan istifa etti!

Son dönemlerde polis baskını ve istifalarla zor bir süreç geçiren, olağanüstü kongre için yeterli imzanın da noter aracılığıyla CHP İzmir İl Başkanlığı'na iletildiği Aliağa'da ilçe başkanı Özlem Şan Oğuzhan istifa etti. Oğuzhan istifasını 3 Haziran'da İl Başkanlığı'na yolladı.

  • Ege Postası
  • 07.06.2013 - 18:08
SERCAN AVCI/HABER SERVİSİ - Son dönemlerde polis baskını ve istifalarla sancılı bir dönem geçiren CHP Aliağa’da delegeler düğmeye basmış, olağanüstü kongre için yeterli olan imza noter aracılığıyla İlçe Başkanlığı ve İl Başkanlığı’na ulaştırılmıştı. Olağanüstü kongre sürecinin startı verilirken, belediye başkanlığına aday adaylığını çok önceden açıkladığı ve ilçe örgütünde birlik beraberliği sağlayamadığı için delegelerin tepkisini çeken CHP Aliağa İlçe Başkanı Özlem Şan Oğuzhan 3 Haziran itibariyle ilçe başkanlığından istifa etti.

OĞUZHAN: ADAY ADAYLIĞIM DEVAM EDİYOR

Ege Postası'na konuşan ve istifasını doğrulayan Oğuzhan, " Uzun zamandır gündemimdeydi istifa etmek. Bana bir komplo kuruldu. Daha fazla ilçe örgütünün zarar görmemesi adına istifa ettim.Yönetimim dimdik ayakta. Kongrede aday olmayacağım. Partimden istifa etmem söz konusu değil. Belediye başkanlığı içinde aday adaylığım devam ediyor " dedi.

CİDDİ SUÇLAMALAR

İlçe başkanlığından istifa eden  Oğuzhan Facebook'taki sayfasından “Sevgili meslektaşlarım 05/04/2012 tarihli avukatlar gününde Belediyemiz tarafından bize 60kg baklava 60kg kuru pasta 33kg çukurlata ikram edilmiş ve bunlara 4.017,60Tl ödemişler hepimize afiyet olsunda ben nerdeydim acaba'” ve  “Bu arada kendime kantin işletmesi için ortak arıyorum nasıl olsa tanesi 51TL+KDV den pide alıcısı var “ diye yazarak Aliağa Belediyesi’ni hedef aldı.

AKILLARA 2012 DENETİM RAPOR GELDİ

Oğuzhan’ın bazı harcamalara sosyal medya üzerinden dikkat çekmesi akıllara 2012 Denetim Komisyonu Raporu’nu getirdi. Aliağa Belediyesi'nin 2012 yılı faaliyetlerini inceleyen Denetim Komisyonu Raporu için AK Parti Aliağa İlçe Başkanlığı basın toplantısı düzenlemiş ve yenilen yemeklere ödenen paradan, lise mezunu alınması gereken pozisyona okuma yazma bilmeyen insanların alınmasına, maddi çıkar sağlamak için işten çıkartılıp aynı kişilerin aynı pozisyona yeniden atanmasına ve yapılan ihalelere kadar çok sayıda konuya dikkat çekilmişti. AK Parti Aliağa İlçe Başkanı Kazım Ulaş raporda yazanlar doğrultusunda suç duyurusunda bulunacaklarını dile getirmişti.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.