Dolar 34,0973
%0.24
Euro 38,0933
%0.1
Altın 2.875,160
%1.62
Bist-100 9.900,00
%-0.76

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
MHP Bayraklı’ya anlamlı ziyaret!

MHP Bayraklı’ya anlamlı ziyaret!

İzmir Ülkü Ocakları İl Başkanı Süleyman Bozkurt, göreve atanması dolayısıyla yaptığı nezaket ziyaretleri kapsamında MHP Bayraklı İlçe Teşkilatını ziyaret etti.

  • Ege Postası
  • 13.06.2013 - 11:03
 Milliyetçi Hareket Partisi Bayraklı ilçe teşkilatı Ülkücü gençleri ağırladı. İzmir Ülkü Ocakları İl Başkanlığı’na atanan Süleyman Bozkurt, ekibi ile birlikte bütün ilçe teşkilatlarını ve Ülkü Ocaklarını ziyaret ettiklerini belirterek başladığı konuşmasında Taksim olaylarına değindi. Ülkücüleri sokağa dökmek isteyenlerin olduğunu hatırlatan Bozkurt, “biz ülkemizin birlik ve bütünlüğüne gelebilecek her türlü saldırıya karşı her daim hazırız. Sürecin nereye varacağını sabırla bekliyoruz. Bizler Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli’nin dediği gibi sokakta değil sandıkta hesap soracağız” dedi.

IŞIK: BAYRAKLI’DA KAZANACAĞIZ!
MHP Bayraklı İlçe Başkanı Taşkın Işık ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek başladığı konuşmasında Ülkücülerin bu ülkenin her zaman sigortası olduğuna dikkat çekti. Türkiye’nin zor bir sınavdan geçtiğini hatırlatan Işık, bu süreçte Genel Başkan Bahçeli’nin tavrının bu ülkeyi ayakta tutan önemli etkenlerden biri olduğunu belirtti. Sokakların değil, sandıkların iktidar devirme yeri olduğunu vurgulayan Işık, 2014 yerel seçimlerinde Bayraklı’da ve İzmir’de iktidar olmak için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi. MHP’ye büyük bir ilgi ve sempatinin olduğununda altını çizen Işık, Ülkücülerin iktidarının an meselesi olduğunu belirtti.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.