Dolar 34,1623
%0.08
Euro 38,1653
%-0.21
Altın 2.918,510
%-0.51
Bist-100 9.777,00
%-0.53

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Talak engelsiz projeleriyle gündemde

Talak engelsiz projeleriyle gündemde

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Çiğli Belediye Başkan aday adayı Ali Talak, İzkent Mahallesi için hazırladığı projeyi açıkladı.

  • Ege Postası
  • 25.12.2013 - 11:15
İZMİR- Çiğli’de açıkladığı projelerle gündemden düşmeyen Ali Talak, en değerli çalışmalarından biri olan Engelli Eğitim Merkezi projesini İzkent Mahallesi’ne yapacağını söyledi.
Aday olup seçimi kazanması durumunda Çiğli’de yaşlı, genç, engelli, engelsiz diye ayrım yapmadan hizmet edeceğini ifade eden CHP’li Ali Talak, “Çiğli'de herkese olduğu gibi engelli kardeşlerimizin de yaşamını kolaylaştıracak işler yapacağız. Sonuçta hepimiz birer engelli adayıyız. Başımıza ne geleceğini bilemiyoruz. Daha önce açıkladığımız engelli taksi projesi çok büyük beğeni kazanmıştı. Şimdi ise engelli kardeşlerimizi daha fazla topluma entegre edilmesi için onları toplumdan koparmamak için Engelli eğitim merkezi kompleksi yapacağız. Böylece hedeflediğimiz toplumsal bütünlüğe kavuşacağız” diye konuştu.
Eğitim merkezinde orta ve ağır düzeyde zihinsel ve otistik bireyler ile fiziksel engelli bireylere eğitim verileceğini belirten CHP’li Ali Talak, eğitim alacak engelli vatandaşların sabah evlerinden servisle alınıp, ders bitiminde yine servisle evlerine bırakılacağını vurguladı. Ayrıca servis ve yemek ücretlerinin Belediye tarafından karşılanacağını kaydetti.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.