Dolar 34,1508
%0.16
Euro 38,0059
%-0.23
Altın 2.881,450
%0.22
Bist-100 9.922,00
%0.22

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Parti Çiğli anneleri unutmadı

AK Parti Çiğli anneleri unutmadı

AK Parti Çiğli İlçe Başkanlığı Anneler Günü kapsamında bir dizi etkinlik gerçekleştirdi.

  • Ege Postası
  • 12.05.2013 - 12:26
İZMİR - İlk olarak İlçe Başkanlığı’nda partili kadınlarla bir araya gelen İlçe Başkanı Adnan Yılmaz anneler gününü kutladı ve mesajlarını iletti. Yılmaz parti binasındaki konuşmasında şunları dile getirdi:

“Aile hayatımızın birleştirici unsuru olan anneler; aşkın, hoşgörünün, fedakarlığın, şefkat ve merhametin dünyadaki yansımasıdır. Yüreğinde anne özlemi taşıyan biri olarak, sevgili annemin şahsında, hayata gözlerini yummuş tüm anneleri rahmetle, minnetle yad ediyorum. Aynı şekilde, yüreğinde evlat acısı taşıyan annelerin, evladını teröre kurban vermiş şehit annelerinin de acısını kendi acımız olarak görüyor, hepsine sabır diliyorum. Bütün arzumuz, bütün çabamız annelerin yüreklerinin yangın yerine dönmediği, annelerin evlat acısı yüzünden gözyaşı dökmediği bir Çiğli ve Türkiye’yi inşa etmektir. Bizim için annelerin mutluluğu, annelerin huzuru, annelerin yüzlerinin gülmesi her şeyin üzerindedir.

Bizim inanç anlayışımıza göre annelik dünyanın en yüce, en kutsal vazifelerinden biri; anneler ise iyiliği en çok hak eden varlıklardır. Sevgili Peygamberimiz “Cennet annelerin ayaklarının altındadır” diyerek anneliğin ne kadar kutsal ne kadar mübarek olduğunu ifade etmiştir. Bizleri canından, özünden bir parça olarak gören ve tüm hayatını bizim hayatımızın daha iyi olması için harcayan annelerimizin hakkı asla ödenemez. Bu bakımdan; bu anlamlı günde annelerimizi mutlu etmek, annelerimizin yüreklerini sevgiyle doyurmak, onların ilgisine layık olmak hepimiz için aslî bir görev olmalıdır. Bu duygu ve düşüncelerle tüm annelerimizin Anneler Günü’nü kutluyor; dünyanın bütün annelerine mutlu, sağlıklı ve huzurlu bir hayat diliyorum.”
AK Parti Kadın Kolları Çiğli İlçe Başkanı Nadire Boyacıoğlu da partili kadınların Anneler gününü kutlayarak onlara gül ve karanfil takdim etti. Daha sonra ekibiyle birlikte çarşı merkezinde açılan AK Parti standında çiçek dağıtarak vatandaşların Anneler Günü’nü kutladı.

Adnan Yılmaz ve Nadire Boyacıoğlu daha sonra beraberlerindeki heyetle birlikte Çiğli’de bulunan Yaşlı Bakımevi’ni ziyaret ederek buradaki annelerle bir araya geldiler. Yapılan ziyaret hatıra fotoğrafı çekimiyle son bulduktan sonra AK Parti ekibi Evka 2 Pazar yerine geçerek vatandaşlarla buluştu.

Başkan Adnan Yılmaz ve ekibi son olarak AK Parti Çiğli İlçe teşkilatının en yaşlı kadın üyesi Arife Taşbakan’ı evinde ziyaret ederek Anneler Günü’nü kutladı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.