Dolar 34,1519
%0.16
Euro 38,0483
%-0.12
Altın 2.884,180
%0.32
Bist-100 9.925,00
%0.25

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
MHP İzmir Zübeyde Hanım’ı unutmadı

MHP İzmir Zübeyde Hanım’ı unutmadı

Milliyetçi Hareket Partisi İzmir İl Kadın Kolları ve Karşıyaka İlçe Başkanlığı, Anneler Günü nedeniyle Karşıyaka’da bulunan Zübeyde Hanım Anıt Mezarı’nı ziyaret etti. Çoğunluğu kadınlardan oluşan grup anıt mezarı çiçeklerle donattı.

  • Ege Postası
  • 12.05.2013 - 12:17
İZMİR - MHP İl Kadın Kolları Başkanı Zerrin Çalışkan Yöndem ve Karşıyaka İlçe Başkanı Lütfi Kılıç beraberindeki heyet, Atatürk’ün annesi Zübeyde Hanım’ın Anıt Mezarı’nı ziyaret ederek çelenk bıraktı. Anneler Günü’nde, Ulu Önder’in annesini unutmayan ve çoğunluğu kadınlardan oluşan grup, anıtı beraberlerinde getirdikleri çiçeklerle donattı.

Anıt mezara, Karşıyaka İlçe Başkanı Kılıç ile birlikte çelenk bırakan Yöndem, “Ulu Önder Atatürk’ün annesi Zübeyde Hanım ve daha nice kahramanları yetiştiren anneler sayesinde Türk milleti bağımsızlığını korumuştur. Bu bilinçle bugün, bu anlamlı mekanda, Zübeyde Hanım’ın huzurunda tüm annelerimize şükranlarımızı sunuyoruz” şeklinde konuştu.

Çelenk ve çiçeklerin sunumu ardından Karşıyakalı şehit annesi, Fatma Işıkal için hazırlanan plaket, Kılıç tarafından kendisine verildi. Kılıç, plaket karşısında duygulanan Fatma annenin elini öperek, “Kahraman evlatlar yetiştiren, kahraman annelere borcumuzu ödeyemeyiz” dedi.

Grup, anıt mezardaki törenin ardından Karşıyaka çarşısında kadınlara karanfil dağıttı.




Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.