Dolar 34,1538
%0.17
Euro 38,0142
%-0.21
Altın 2.879,610
%0.16
Bist-100 9.898,00
%-0.02

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bayan Kılıçdaroğlu İzmir'de Anneler Günü etkinliklerine katıldı

Bayan Kılıçdaroğlu İzmir'de Anneler Günü etkinliklerine katıldı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun eşi Selvi Kılıçdaroğlu, İzmir’deki ziyaret programının 3'üncü gününde, CHP Çiğli Kadın Kolları’nın düzenlediği Anneler Günü etkinliğine katıldı. Kılıçdaroğlu'nun yakasına, Hatay Reyhanlı’daki saldırılar nedeniyle siyah kurdele takıldı.Bayan Kılıçdaroğlu'nun bir sonraki durağı Karşıyaka oldu. Karşıyaka Çarşısı girişinden Zübeyde Hanım'ın mezarına kadar Başkan Aziz Kocaoğlu'yla birlikte yürüyen Selvi Kılıçdaroğlu yol boyunca kadınların anneler gününü kutladı.

  • Ege Postası
  • 12.05.2013 - 13:44
İZMİR - Çiğli Park Kafe’de düzenlenen etkinliğe gelen Selvi Kılıçdaroğlu’na kadınlar sevgi gösterisinde bulundu. Kahvaltılı buluşmada, Hatay Reyhanlı’daki terör saldırısı nedeniyle saygı duruşunda bulunulurken, Selvi Kılıçdaroğlu’nun yakasına siyah kurdele takıldı. Çiğli Belediye Başkanı CHP'li Metin Solak’ın da katıldığı kahvaltıda Çiğlili kadınlara seslenen Selvi Kılıçdaroğlu, "Uzun bir konuşmadan yana değilim. Reyhanlı’daki olaydan ötürü çok üzgünüz. Sadece Türkiye’de değil hiçbir yerde ölümler olmasın. Bugün Anneler Günü. Anadolu kadınlarının, annelerin gününü kutluyorum. Dileğimiz; gelecek günlerin kavgasız, daha güzel olması. Barış, huzur içinde çocuklarımızı yarınlara yetiştirmek. İşte en büyük dileğimiz bu" dedi.

Çiğli Belediye Başkanı Metin Solak da Türkiye’nin içinde bulunduğu süreçle ilgili kaygılarını dile getirdi. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın ABD’nin Suriye’ye yapacağı olası harekatı destekleyecekleri yönündeki sözlerinden biraç gün sonra Türkiye’de bombaların patladığını insanların öldüğünü vurgularken, "Bu oyunun önüne geçecek olan analar ve kadınlardır. Sizin gücünüz bu oyunu bozmaya yeter" diye konuştu.

Kılıçdaroğlu’na Anneler Günü hediyesi çiçekleri, Çiğli Belediye Başkanı Metin Solak’ın eşi Ayfer Solak, Çiğlili kadınlar adına verdi.

ZÜBEYDE HANIM’IN KABRİNİ ZİYARET ETTİ

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun eşi Selvi Kılıçdaroğlu, CHP Karşıyaka Kadın Kolları Başkanlığı’nın 'Anneler Günü' nedeniyle, Mustafa Kemal Atatürk’ün annesi Zübeyde Hanım’ın kabri başında düzenlediği törene katıldı.

İzmir’in Karşıyaka İlçesi’nde bulunan Zübeyde Hanım’ın kabri başındaki törene Selvi Kılıçdaroğlu’nun yanı sıra CHP İzmir Milletvekili Mustafa Moroğlu, CHP’li İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, CHP’li Karşıyaka Belediye Başkanı Cevat Durak ve CHP’li Çiğli Belediye Başkanı Metin Solak ile partililer katıldı. Karşıyaka Belediyesi önünden Aziz Kocaoğlu ve kalabalık ile birlikte yürüyüş yaparak Zübeyde Hanım’ın kabrine gelen Selvi Kılıçdaroğlu, sıcaktan da etkilenip biraz yoruldu. en Kılıçdaroğlu, Zübeyde Hanım’ın kabrine çelenk bıraktı.

Kısa süren tören sonrası Selvi Kılıçdaroğlu, Karşıyaka Belediye Başkanı Cevat Durak ile birlikte Latife Hanım Köşkü’nü ziyaret etti. Odaları tek tek dolaşan bayan Kılıçdaroğlu’na Cevat Durak, köşk hakkında bilgi verdi. Mustafa Kemal Atatürk ve Zübeyde Hanım’ın balmumu heykelleri ile fotoğraf çektriren Selvi Kılıçdaroğlu, daha sonra köşkün bahçesinde yorgunluk kahvesi içti. CHP Karşıyaka İlçe Başkan Yardımcısı Hasan Tahsin, Selvi Kılıçdaroğlu’na Anneler Günü dolayısıyla plaket verdi.

PİKNİKLERE KATILDI

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun eşi Selvi Kılıçdaroğlu, İzmir’in Gaziemir İlçesi’ne bağlı Sarnıç’ta CHP Gaziemir İlçe Kadın Kolları’nın ve ayrıca Kulalılar Derneği’nin düzenlediği pikniklere katıldı. Sarnıç Piknik Alanı’nda düzenlenen etkinlikte özellikle keşkek yiyen Selvi Kılıçdaroğlu’na, Kulalılar Derneği Başkanı Veli Topal plaket verdi. Selvi Kılıçdaroğlu, Bayraklı Belediye Başkanı CHP'li Hasan Karabağ ile Gaziemir Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol’un da katıldığı pikniğin ardından CHP Gaziemir İlçe Kadın Kollarını’nın düzenlediği Anneler Günü pikniğine geçti. Anneler Günü’ne özel, üzerinde CHP yazan pastayı kesen Kılıçdaroğlu, daha sonra Adnan Menderes Havalimanı’na geçerek İzmir’den ayrıldı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.