Dolar 32,8318
%-0.13
Euro 35,1137
%-0.47
Altın 2.426,440
%-1.04
Bist-100 10.487,00
%-1.81

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP'li Purçu; Yoksulluk hepimizin sorunu

CHP'li Purçu; Yoksulluk hepimizin sorunu

Seçim çalışmalarına hız veren CHP İzmir 1.Bölge 5.Sıra Milletvekili Adayı Özcan Purçu, esnaf ziyaretlerinde vatandaşlarla görüşerek, onların dertlerini dinledi.

  • Ege Postası
  • 14.05.2015 - 12:07
Halkın en yoksul kesimlerinden biri olan Romanları temsil eden Purçu, milletvekili seçildiği andan itibaren, Türkiye’nin daha yaşanabilir bir ülke olması için aralıksız çalışacağını vurguladı.

Yoksulluk Hepimizin Sorunu
Özcan Purçu, “Din, dil, ırk farkı gözetmeksizin herkesin en önemli sorunlarından biri işsizlik ve bunun sonucu olan yoksulluktur” diyerek, toplumun artık patlama noktasına geldiğini söyledi. İşsizliğin en fazla vurduğu kesimin ise Romanlar olduğunu sözlerine ekleyen Purçu, bu durumun sosyal bir risk oluşturduğunu belirtti.

Eğitim Yok İşsizlik Çok
Roman sorununun bir gün herkesin kapısına vurabileceğini ifade eden Özcan Purçu, “İş, aş, ev yok. Mesleki bilgi ve beceri çok az. Üniversitelerde okuyan Roman öğrenci sayısı bini bulmuyor. Daha da acı olan okuma-yazma bilmeyen pek çok Roman vatandaşımız var. İşte bu sorunları giderecek somut adımlar atmak için partimiz CHP ile tüm planlarımız hazır” diye konuştu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.